Zelfstandig Logistiek Professionals

De Community ZLP is opgericht in het voorjaar van 2012 en daarmee de jongste vLm Community. Het bestuur is druk bezig met het samenstellen van workshops en bijeenkomsten dus hou de agenda in de gaten!

In de logistieke wereld zijn er steeds meer Logistieke ZZP-ers en de verwachting is dat dit aantal blijft groeien. Deze specialisten zijn trots op het feit dat zij hun vak onder eigen naam uitvoeren. In het kader van de maatschappelijke ontwikkeling van de flexibilisering van de arbeidsmarkt zijn deze logistieke professionals zeer waardevol.

Door deze flexibilisering ontberen de professional ZZPers een aantal faciliteiten die normaal gesproken door de bedrijven werden aangeboden. Voor de vereniging liggen hier kansen open om deze faciliteiten middels activiteiten van de vereniging aan deze leden aan te bieden. En de leden daardoor te binden.

De Community ZLP wil een bijdrage leveren aan logistieke ZZPers door hen te ondersteunen in hun ondernemerschap.

Daartoe levert de community ZLP  een platform waarin de leden in hun zelfstandig bestaan worden ondersteund en uitgedaagd. De ontwikkeling van de leden in hun logistieke zelfstandigheid staat voorop.

De community zal bijdragen

•          Een netwerk op te bouwen om andere ZZP-ers te leren kennen. Daarmee wordt de onderlinge interactie
gestimuleerd.

•          Op gestructureerde wijze aandachtspunten van het ondernemerschap te belichten en ervaring uit te wisselen

•          Plezier is een voorwaarde

Bestuur:
Dorien van Doorn (vrz) info@dorienvandoorn.nl
Dirk-Jan de Hoon
Tobias Idzerda
Floor Jan Tiemersma
Diana Vink

LinkedIn groep:
 Meld je aan voor de LinkedIn groep van Community ZLP en discussieer mee.